buro

Secretariële Diensten

OPLEIDING EN WERKZAAMHEDEN

Na afronding van het VWO en daarna de opleiding tot directiesecretaresse ben ik vijf jaar lang werkzaam geweest als directiesecretaresse, waarnaast ik de opleiding tot managementassistente heb gevolgd, alsmede een opleiding public relations. Deze ervaring heb ik verder toe kunnen passen in mijn werk als zelfstandige in de jaren daarna.

Deze werkzaamheden omvatten o.a. het opmaken van rapportages, het lay-outen van documenten, het maken van agenda's, uitnodigen van betrokkenen, notuleren en uiteraard het maken van het verslag.

INHUREN

De werkomschrijving van de functie van (directie)secretaresse of administratief medewerkster is breed, er zijn zoveel taken die gedaan moeten worden. Mocht zo'n medewerker (tijdelijk) uitvallen, dan blijft er een heleboel werk liggen, of moeten de andere medewerkers dit opvangen, met hoge werkdruk tot gevolg.

Mocht dit bij u het geval zijn, dan is het inhuren van een tijdelijke kracht misschien een oplossing. Ik werk op uurbasis, ben per direct inzetbaar, werk efficiënt en betrouwbaar en kan snel resultaat leveren.

Ik ben uiteraard ook beschikbaar voor eenmalig werk (bijv. uw notulist is verhinderd) of projectmatige werkzaamheden. Denk hierbij aan het opzetten van een archief – al dan niet digitaal-, het maken van bijv. klantenbestanden, het wegwerken van achterstallige administratie of zelfs het maken van fotoboeken/fotoarchieven.

Neemt u gerust eens contact met mij op, wellicht kan ik iets voor u betekenen !